Afbeelding

'Feel Free Festival' op Bevrijdingsdag

Muziek 37 keer gelezen
UDEN – Op het terrein naast Café Sergeant Peppers aan de St. Janstraat in Uden vindt zondag 5 mei, Bevrijdingsdag 2013 de vierde editie van het gratis 'Feel Free Festival' plaats. Van 14.00 tot 23.00 uur zijn er spetterende optredens van De Producent, Heavy Hoempa, TwoWay Society, Turbo Monster, De Vraag, Hoop van zegen band, Noah, Amenti+ en Heavy Light.

[image=213062]

De drie voorgaande edities waren een groot succes. Alle reden om het festival voor de 3e keer te organiseren, zo dachten Robin en Willem van Sergeant Peppers, echte liefhebbers van live muziek. Elke laatste donderdag van de maand houdt het café een sessieavond waarbij muzikanten lekker kunnen jammen. Zo ook op donderdag 30 mei.
Zondag 5 mei is het op het Free Free Festival genieten van ‘De Vraag’, deze Bossche band speelt Nederpop met een Ska sausje er overheen. Vanuit Haarlem komen ‘Turbo Monster’ met lekkere rauwe combinatie van Rock en funk van toen en nu. Een van de toppers op 5 mei is de band ‘HeavyLight’ uit Rotterdam. De Rotterdamse band, bracht eind februari haar eerste single 'Hey' uit. Voor de promotie van deze single begonnen ze een waar radio-offensief, met de titel “Serious talent” bij 3FM als eindresultaat. Ook wordt deze editie weer afgesloten met een coverband. Dit jaar is dat de top coverband ‘Noah’.

Zie ook facebook.com/feelfreefestival

[image=137064]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant