Afbeelding

Claartje van den Oever overleden

Algemeen 52 keer gelezen
UDEN - Claartje van den Oever - Theunisz is vandaag overleden. Zij en haar man Peer waren samen een bekend verschijnsel in Uden. Peer liep de laatste jaren met Claartje in een rolstoel kilometers door Uden. Haar rolstoel vaak mooi versierd, passend bij evenementen en feestdagen. Onlangs zijn zij nog op de televisie geweest bij het programma ‘Man bijt hond’.

[image=167399]

In 2006 vierde het stel op Valentijnsdag nog in goede gezondheid hun gouden huwelijk. Ze kregen vier kinderen. Claartje zat na een hersenbloeding al enkele jaren in een rolstoel. Op Koninginnedag had Peer de rolstoel al mooi oranje versierd en samen stonden ze op het punt om naar de Markt in het centrum van Uden te wandelen. Volgens dochter Monique werd Claartje op dat moment onwel. Toen de ambulance kwam was ze al overleden, vermoedelijk door een hartstilstand.
Claartje is opgebaard in het rouwcentrum van Christien Veldoen aan Linie 9 waar donderdag tussen 19.00 en 19.45 uur afscheid genomen kan worden. De uitvaart is vrijdag om 11.00 in de Samen op Weg kerk waarna zij tevoet naar de begraafplaats wordt gebracht.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant