Afbeelding

BLUV zoekt talent voor nieuwe productie

Kunst en cultuur 26 keer gelezen
UDEN/VEGHEL – Voor de tweede keer brengt de stichting BLUV een eigen muzikale theaterproductie op de planken. Dat moet rond de zomer van volgend jaar gebeuren. Voor ‘Moeder Courage en haar kinderen’ is men op zoek naar nieuw talent.

[youtube=cin0VpkuyWQ]

Na het succes van ‘Oorsprong’, dat vorig jaar oktober werd opgevoerd in de Koekbouw in Veghel, wordt nu het stuk van Bertolt Brecht als muziektheater geproduceerd. Het verhaal gaat over de marketentster moeder Courage die met een huifkar, getrokken door haar kinderen, tijdens de oorlog rondtrekt om haar waren te verkopen. Ze leeft van de oorlog, maar die eist ook zijn tol.
Wie deel wil nemen aan deze productie kan zich opgeven voor de audities. Deze worden op 9 en 13 juni in zaal De Stapperij in Veghel gehouden.
Stichting BLUV bestaat uit een groep creatieve en enthousiaste mensen die deze muzikale theaterproductie samen met regionale talenten wil gaan uitvoeren. De productie staat onder leiding van Hans Kenens. De regie is wederom in handen van Harold Schraven, die naast Oorsprong een aantal grote regionale producties leidde.
Aanmelden kan via www.stichtingbluv.nl.

[image=243952]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant