Afbeelding

Doe mee aan grootste expositie ooit

Kunst en cultuur 16 keer gelezen
UDEN/VEGHEL - Tijdens de Week van de Amateurkunst van 25 mei tot en met 2 juni is er de grootste Nederlandse expositie van beeldende kunst ooit. Iedere amateurkunstenaar kan meedoen. De organisatie van WAK Veghel en WAK Uden roept iedereen op om zijn of haar mooiste werk te exposeren.

Wie mee wil doen kiest een eigen kunstwerk uit en plaatst deze voor het raam van een winkel, woning of andere ruimte. Als het kunstwerk van buiten af maar goed te zien is. Met een de poster van Kijk Kunst! er goed zichtbaar naast. Op deze manier wordt er een grote expositieruimte gecreëerd. Elke vorm van kunst kan zo bewonderd worden door voorbijgangers.
Deelnemers die een foto maken van hun expositie en deze insturen via www.waknederland.nl, waar ook de poster te vinden is, maken kans op prijzen. Veghelaren e-mailen hun inzending óók naar , Udenaren mailen naar . De poster van de WAK moet wel op de foto te zien zijn.
Uit alle foto's van exposities maakt een vakkundige jury een voorselectie. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het kunstwerk, de creativiteit en de wijze van tentoonstellen. De kunstenaars van deze werken worden met hun werk uitgenodigd in Museum IJsselstein op 15 juni waar de jury de tien winnaars kiest. De winnende kunstwerken worden van 3 tot en met 27 juli geëxposeerd in Museum IJsselstein. Voor winnaars wordt een atelierbezoek georganiseerd bij een bekende kunstenaar. De feestelijke opening van de expositie vindt plaats op 6 juli. WAK Uden loopt van 25 mei tot en met 1 juni 2013, het programma staat op www.mikweb.nl.

[image=244468]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant