Afbeelding

Boekpresentatie leefstijlcoach Ingrid Sentse

Algemeen 56 keer gelezen
UDEN – De Udense leefstijlcoach Ingrid Sentse presenteert zaterdag 18 mei om 13.00 uur in boekhandel Bert van der Heijden haar boek ‘Over Appels&Peren’. Daarin wordt uitvoerig beschreven hoe iemand ten gunste van gewicht en van gezondheid, aan een gezondere leefstijl kan bouwen.

[image=244471]

Door dit samen met een sociale netwerk en op basis van een grondig voorbereid plan te doen, is het een verzekering van succes, stelt de schrijfster. “Een veelgemaakte fout van mensen met overgewicht is: jezelf onvoorbereid storten op een dieet of andere commerciële hulpmiddelen, terwijl de directe omgeving aan oude ongezonde gewoontes vasthoudt. Ook de wens, geformuleerd als “een x aantal kilo’s willen afvallen”, is vaak gebaseerd op onrealistische voorbeelden, er worden appels met peren vergeleken. Daarnaast komt er voor een gezond gewicht meer kijken dan alleen een aangepast voedingspatroon.” De totale leefstijl inclusief tijd en aandacht voor dagelijkse beweging, oplossingen voor feestjes en uitstapjes, werksituaties enzovoorts komen aan bod in het boek.
Tijdens de boekpresentatie wordt een vers Appels&Peren sapje geschonken, waarvoor de Harense Smid in Uden een sapcentrifuge ter beschikking stelt en Jumbo De Laak de appels en peren aanlevert.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant