Afbeelding

Meiden voetbaldag voor de hele regio

Algemeen 37 keer gelezen
Zaterdag 8 juni 2013 organiseert UDI’19 een Meiden voetbaldag op sportpark Parkzicht. Niet alleen alle meiden die al voetballen bij een vereniging uit de regio zijn van harte welkom, maar ook meisjes die interesse hebben in voetballen.

Je kan dus alleen of met een aantal vriendinnen samen naar UDI’19 komen om te laten zien, of om zelf te ontdekken, hoe leuk voetbal is. Samen met je vriendinnen kom je dan in een team met andere meiden. Met deze teams houden we een 7-7 voetbaltoernooi waarin plezier voorop staat.

Maar er is nog veel meer te doen op het UDI-terrein. Zo komt het vrouwenteam van PSV om allerlei leuke voetbalspelletjes met de meiden te doen. Je kan, net als bij Zappsport-Voetbal, meedoen aan Latje Tik of Blindgangers. Natuurlijk ontbreken ook het Stropdasschieten en de Voetbalmuur niet.

Om deel te kunnen nemen aan deze dag, moet je je wel even inschrijven via meidendag@udi19.nl . Meedoen kost niets omdat deze dag gesponsord wordt door CSU. Doe dat zo snel mogelijk want vol is vol. De uiterste inschrijfdatum is 25 mei.

Voor meer informatie www.udi19.nl/meidendag

[image=244557]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant