Afbeelding

Minerva netwerk bestaat vijf jaar

Zakelijk 74 keer gelezen
UDEN - Minerva netwerk bestaat vijf jaar. Ter gelegenheid hiervan heeft deze Udense ondernemersvereniging op dinsdag 28 mei een jubileumbijeenkomst op het programma. De avond begint met een buffet, gevolgd door een lezing van organisatiedeskundige Henk Hogeweg over de uitdagingen van het nieuwe organiseren. De avond is in de Kruisherenkapel in Uden. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

[image=244590]

Henk Hogeweg, organisatieactivist houdt een inspirerende presentatie over de veranderende organisatie in een nieuwe tijdsgeest. Interessant voor elke ondernemer, daarom zijn ook oud-leden en ondernemers die geen lid zijn uitgenodigd. De bijeenkomst is om 17.30 uur, de ontvangst is om 17.00 uur.
Minerva netwerk heeft inmiddels vijftig leden, zowel mannen als vrouwen. Ondernemers, directieleden en managers delen kennis en doen inspiratie op. Gezelligheid staat daarbij centraal. De netwerkclub houdt ongeveer zes bijeenkomsten per jaar, telkens met een ander thema. Ook voor de komende periode staan er weer interessante bedrijfsbezoeken, boeiende lezingen en ontspannende activiteiten op de agenda. Te beginnen met de lezing plus diner en borrel op 28 mei.
Belangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 28 mei vanaf 17.00 uur in de Kruisherenkapel in Uden. De bijeenkomst inclusief buffet kost 25 euro voor leden en oud-leden. Niet-leden betalen 35 euro, exclusief drankjes. Aanmelden kan tot en met 21 mei via .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant