Afbeelding

Witjes definitief Regio Topscorer 2012/2013

Sport 39 keer gelezen
UDEN - Eigenlijk brachten we het nieuws vorige week al, maar nu is het dan toch echt zeker. Patrick Witjes van FC Uden mag zich een heel jaar lang Regio Topscorer noemen. Nu ook Alexander Mols (Blauw Geel'38) en Donny van Herpen (DESO) hun laatste wedstrijd hebben afgewerkt, kan Witjes definitief de armen in de lucht gooien.

[image=244580]

Het was sowieso al een goed jaar voor Witjes, want met FC Uden werd hij kampioen in de vijfde klasse. Met een score van 29 doelpunten in 22 competitiewedstrijden nam hij ruim 30 procent van het totaal aantal doelpunten van FC Uden (81 doelpunten) voor zijn rekening. Witjes is dit seizoen de meest productieve speler van de 62 deelnemende teams de grote regio Uden-Veghel-Oss van de Topklasse tot de zesde klasse. Met een gemiddelde score van 1.318 doelpunt per wedstrijd plaatst hij zich op fraaie 7de plaats op de 'Topscorer Erelijst' welke sinds het seizoen 1985-1986 wordt bijgehouden. Witjes bezweek niet onder de druk van de Regio Topscorer van het vorig seizoen, Roel van der Heijden. Laatstgenoemde werd tweede, door voor derdeklasser EVVC Vinkel 25 keer het net te vinden.

[image=244419]

Medewerkersprijs
Maar toch heeft EVVC ook dit jaar een winnaar in het midden. Elrieke Broeksteeg, bestuurslid van de derdeklasser, werd uitgeloot uit de 62 trouwe verenigingsmedewerkers aan het Regio Topscorer Klassement. Zij neemt de medewerkersprijs in ontvangst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant