Afbeelding

Alles is fijn met Woezel en Pip

Algemeen 42 keer gelezen
UDEN - Woezel en Pip zijn terug in het theater met een nieuwe voorstelling voor de hele familie. Op maandag 20 mei is de nieuwe musical ‘Alles is fijn!’ om 16.00 uur te zien in theater Markant in Uden.

[image=244660]

Natuurlijk zijn Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes en de Wijze Varen er ook weer bij in de Tovertuin. Met fraaie thema’s als liefde en vriendschap, bekende liedjes, maar ook nieuwe liedjes als ‘Het piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’ is de kindervoorstelling gesc hikt voor jong en oud. Wie een mooie brief, tekening of ander knutselwerkje maakt voor Woezel en Pip loopt de kans deze inzending tijdens de voorstelling terug te zien. Bij het theater kan iedereen zijn Tovertuin-post voor de voorstelling in een grote brievenbus doen. Na afloop kan iedereen de knuffels Woezel en Pip ontmoeten in de foyer van het theater en met ze op de foto gaan. De 55 minuten durende voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Kaartprijs volwassenen € 25,50, kaartprijs kinderen € 19,50. Reserveringen: via www.markantuden.nl of telefonisch: 0413 25 61 10. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorneJunior.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant