Afbeelding

Uden plaatst digitale informatieborden

Algemeen 24 keer gelezen
UDEN – Aan vijf invalswegen van Uden en in het centrum van Volkel en Odiliapeel staan sinds kort nieuwe digitale informatieborden. Ze vervangen de evenementenborden waar planken ingeschoven werden. Volgens de gemeente Uden zijn aankondigingen nu veel efficiënter te plaatsen en de borden zien er een stuk beter uit.

[youtube=wfrp3XzLHhg]

Uden heeft de borden zelf geplaatst, regelt de plaatsing van evenementen, maar exploiteert de borden niet. De leverancier maakt zelf afspraken met commerciële partners die op een deel van het scherm adverteren. Daarmee worden de borden bekostigd. In Uden staan ze aan de Wilhelminatraat, Velmolenweg, bij ziekenhuis Berhoven, op de Industrielaan ter hoogte van het Texaco tankstation en bij de Shellpomp.
Voorheen moesten organisatoren een daarvoor bestemde plank beplakken die vervolgens door een medewerker van de gemeente ingeschoven moest worden. Nu kunnen mensen zich via een formulier digitaal aanmelden en de gemeente plaatst de aankondiging in vijf regels gratis voor de duur van twee weken. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. De activiteit mag bijvoorbeeld niet commercieel zijn en moet voor veel mensen toegankelijk zijn.

[image=244663]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant