Afbeelding

Van Kraaij en Wijnhuis voor de barbecue

Zakelijk 45 keer gelezen
UDEN - Keurslagerij Peter van Kraaij en Wijnhuis Uden werken deze zomer samen. Voor een barbecue feestje hebben ze samen alles in huis, niet alleen dranken en vlees maar natuurlijk ook alles wat daarbij hoort zoals, sausen, salades, stokbrood, barbecues, borden, bestek en natuurlijk ook een biertap. Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit en smaak en daar weten deze wee vakmensen alles van. Voor een feestje wordt alles thuis bezorgd en weer opgehaald.

[image=244666]

“Voor barbecue vlees en pakketten hebben we alles in huis”, aldus Peter van Kraaij. “Om het iedereen wat gemakkelijker te maken hebben we afwisselende barbecue menu’s samengesteld. Natuurlijk kan men ook zelf een pakket zelf samen stellen. Het assortiment is te groot om alle specialiteiten op te noemen.” De barbecue menu’s worden gratis thuis bezorgd in grote koelboxen en de afwas doet slagerij Van Kraaij ook.

Wijnhuis Uden
Chris van der Voort van Wijnhuis Uden zegt: “We maken het de klant supermakkelijk!
Ze kunnen bij ons terecht voor alle soorten dranken; bier, wijn, fris, een lekkere borrel en natuurlijk ook voor advies over bijvoorbeeld een leuke aperitief. Alle niet aangebroken flessen mogen retour gegeven worden, geen stress tijdens de barbecue, maar ook niet met grote voorraden blijven zitten, Ideaal toch. Wij zorgen ervoor dat drinken genieten wordt tijdens uw barbecue.” www.drankenvoorjefeestje.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant