Afbeelding

Bakkerij van Doorn opent in Uden

Zakelijk 129 keer gelezen
UDEN - Bakkerij van Doorn heeft nu ook een filiaal in Uden. Het bijna 107-jarige familiebedrijf heeft de winkel van Jochem De Echte Bakker overgenomen. Ze staan klaar om met hun zesde winkel Uden eerlijk en lekker brood te bieden.

[image=244667]

De bakkerij brengt diverse broodsoorten naar Uden, zowel grootbrood, kleinbrood en gevulde broodsoorten. Daarnaast bieden zij Van Doorn’s Heerlyckheden, vier speciaal door de bakker ontwikkelde broden met ieder een eigen smaak en karakter. De specialiteit van de bakkerij is Nougatinetaart een taart van noten en karamel met zelf gemaakt schuim. Maar drie Van Doorns kennen het geheime recept voor deze lekkernij. “Niemand mag het weten, zelfs ons moeder niet”, lacht Mark van Doorn. “We hebben het zelfs niet opgeschreven.” Een ander bijzonder product van de bakker is het Fijnlijntje, koolhydraatarm brood. Het brood wordt veel gegeten door mensen die willen afvallen en is bekend door heel Nederland en België. Tegenwoordig is er zelfs een compleet Fijnlijntje assortiment verkrijgbaar.

Enthousiastelingen
Het is te merken dat Bakkerij Van Doorn een hecht familiebedrijf is. De familiefoto’s hangen in de winkel al aan de muur voordat alle broden klaarliggen. Passie voor het broodbakken is binnen de familie met de paplepel ingegoten. Als Rien en Hanneke van Doorn alleen waren zouden zij niet meer aan een zesde winkel beginnen, maar hun zoons zijn gedreven. “De jongens zijn nog jong en erg fanatiek, ze willen groeien met oog op de toekomst”, vertelt Hanneke van Doorn trots. “Ja, we zijn een tel enthousiastelingen”, vult Mark van Doorn aan.
Bakkerij Van Doorn is in 2012 ondernemer van het jaar geworden. Om de opening in Uden te vieren heeft de bakkerij verschillende openingsaanbiedingen. Bij aankoop van een grootbrood is de tweede gratis. Daarnaast is de bijzonde Nougatinetaart tot en met 25 mei geen elf euro maar €5,50. De bakkerij is te vinden aan de Kastanjeweg 171 in Uden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant