Afbeelding

Vrienden van FC Uden zoeken nog meer Vrienden!

Algemeen 10 keer gelezen
De vrienden van FC Uden zoeken nog meer vrienden om het nieuwe project te kunnen realiseren en om onze FC Uden Kanjers nog meer plezier te kunnen bieden op ons sportcomplex. Tijdens de jaarlijkse medewerkers avond, presenteerde onze kersverse medewerkster van het jaar, Mia Swinkels, het nieuwe project van de Vrienden van FC Uden. Het nieuwe project omhelst een plaatsen van een uniek speeltoestel bij de huidige zandbak met als doelstelling om nog meer aandacht en plezier te geven aan onze jeugd.

[image=244676]

Hoe wordt je vriend of vriendin van FC Uden en hoe zorg je er voor dat we dit project kunnen gaan realiseren?. Welnu, in het clubhuis van FC Uden liggen her en der viltjes welke je kunt invullen en aan onze medewerker(s) achter de bar kunt inleveren. Dankzij de steun aan de Vrienden van FC Uden wordt niet alleen dit nieuwe project sneller gerealiseerd maar zal ook je naam op het bord in ons clubhuis van de Vrienden van FC Uden vermeld worden.

Uiteraard kun je ook je nieuwe lidmaatschap per e-mail bevestigen en een aanmelding te sturen naar het volgende e-mail adres: voorzitter@fcuden.nl. Namens alle Vrienden van FC Uden alvast bedankt voor uw interesse, en welkom bij de Club.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant