Afbeelding

De fietsen staan klaar voor de Trap-In

Algemeen 11 keer gelezen
UDEN – Het is weer bijna zover. De organisatie van de Trap-In op tweede pinksterdag is er klaar voor. Het weer moet natuurlijk mee werken en dat blijft toch altijd een beetje afwachten. De route is zoals altijd een verrassing en op de verschillende pauzeplaatsen is van alles geregeld om het gezellig te maken. Voor iedereen die mee gaat fietsen volgt hier een en ander aan informatie.

[image=230948]

De startprijs is vier euro indien men niet gesponsord wordt. De start is tussen 10.00 en 13.00 uur vanaf de Markt in Uden en tussen 10.30 uur en 12.30 uur vanaf het Muziekhuis in Volkel. Finishen kan tot 18.00 uur. De opbrengst van de tocht is zoals bekend voor 15 kleinschalige projecten in de Derde Wereld waarvoor Udense en Volkelse missionarissen en leken zich inzetten. De route is zoals altijd 50 kilometer lang en de posten en attracties zijn om de 5 kilometer. Na afloop is er op de markt gelegenheid om nog wat na te genieten.

Loterij
Deelnemerskaarten zijn gratis af te halen bij: de bibliotheken Uden en Volkel, boekhandel Edele Brabant, het VVV / ANWB kantoor, enkele Udense rijwielhandelaren en bij de start van Trap-In. Op de deelnemers kaarten kunnen de sponsoren worden genoteerd. Zonder startstempel is de deelnemerskaart niet geldig. Stempels zijn op te halen bij het startbureau op de Markt van Uden of bij het Muziekhuis in Volkel. Daar krijgen deelnemers ook een deelnemershangertje en een routebeschrijving. Voor elke vijfentwintig euro aan sponsorgeld krijgen deelnemers een lot waarmee ze kans maken op een prijs. De trekking van de loterij is op dinsdag 11 juni om 19.30 uur in De Eigen Herd aan de Rooysestraat in Uden.
Skylinertv is tijdens de Trap-In geregeld in de ether via FM 106.0, of op de kabel FM 87.5.

Het bankrekeningnummer van Trap-In Uden: 17.15.90.279
Voor meer informatie zie: www.trap-in.nl.


[image=214664]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant