Afbeelding

Peuterwandelfestijn in het park

Algemeen 6 keer gelezen
UDEN - Stichting Udense Peuterspeelzalen houdt woensdag 29 mei een wandelfestijn voor haar 3- jarige peuters. Van 9.00 uur tot 11.15 gaan de peuters een speciaal voor hen uitgezet wandelparcours lopen in het sportpark in Uden. Dit alles vindt plaats onder begeleiding van de juffen en een groot aantal ouders. Natuurlijk zijn er onderweg een aantal gezonde versnaperingen te nuttigen.

[image=141308]

De peuters krijgen alvast de gelegenheid een voorproefje te nemen van de jaarlijkse wandel-avond4daagse. Zodat zij als ze instromen in het basisonderwijs al hebben kennisgemaakt met deze gezonde gezellige buitenschoolse activiteit. Met dit wandelfestijn levert de peuterspeelzaal ook een bijdrage aan de activiteiten in het kader van de werkgroep activiteiten preventie overgewicht.
Het festijn wordt geopend middels een gezellige, gezamenlijke warming up, waaraan alle ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden kunnen meedoen. Daarna volgt de start van de wandelroute. Om 11.15 uur is er wederom een gezamenlijk gezellige afsluiting en natuurlijk krijgt elke deelnemer een herinnering. Iedereen is van harte welkom om de kinderen aan te komen moedigen. De peuters die deelnemen aan dit wandel festijn komen van van de speelzalen De Vlinder ,’t Rupsje, De Harlekijn, ’t Vuurvliegje, De Rommelpot, Pippeloentje en het Soosje.

[image=141301]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant