Afbeelding

Programma Muzikaal Uden weer rond

Muziek 7 keer gelezen
UDEN – De tuin van Sint Jan is in de week van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni weer toneel van het evenement Muzikaal Uden. Het wordt een mix van klassiek, swing, Brabantse gezelligheid en jeugd. Er staan een aantal artiesten op het podium die bij de andere twee edities van het evenement nog niet mee hebben gedaan.

[image=182093]

Muzikaal Uden is eens in de twee jaar. Er zijn plannen om elk jaar iets te doen, afwisselend binnen en buiten. De Kruisherenkapel leent zich daar uitstekend voor. “Brabant Zorg faciliteert Muzikaal Uden en biedt nu de tuin aan als locatie. Het plan is om het andere jaar in de winter iets in de kapel te gaan doen. We denken aan een ‘contest’ die uitmondt in een muzikaal programma. Maar dat is nog maar een pril idee”, vertelt Hidde Nota van het bestuur.
“We willen iedereen in Uden een podium geven. Muzikaal Uden is een evenement voor en door Udenaren, voor oud en jong. Zo geven we bijvoorbeeld mensen in opleiding bij Mik de kans om op te treden voor een groot publiek. Iedereen doet pro deo mee. De vergoeding is een consumptiebon”, legt Nota uit.
Het bestuur bestaat behalve Nota uit Frank Bonaerts, Jeanny Rutten, Gijs de Louw en Ad van Boxmeer. Samen met Bea Kardol van Mik en Teddy Thenu van Sint Jan is het gelukt om weer een veelzijdig programma te maken, gepresenteerd door afwisselend Ad van Boxmeer, Hans Schepers, Dorry Arts en Maarten Prinssen. De inhoud van het programma is al te zien op de nieuwe website www.muzikaaluden.nl Daar staan ook de sponsoren genoemd zoals de gemeente, Area, Rabobank, Brabant Zorg en de Winkeliersvereniging Uden.

[image=182295][image=182284][image=182090][image=182086]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant