Afbeelding

Win stuntvlucht met Nicolas Ivanoff

Algemeen 20 keer gelezen
VOLKEL –Naamgever Hamilton Watch aan de Volkel in de Wolken Hamilton Airshow heeft morgen, zondag voor de bezoekers aan de vliegshow een bijzondere actie in petto.

[image=245573]

Bezoekers aan de grandioze vliegshow maken kans op het winnen van een zogeheten aerobaticsvlucht met de ambassadeur van Hamilton, Nicolas Ivanoff. Nicolas is een van de beste acrobatische piloten ter wereld en won diverse prijzen in internationale kampioenschappen.
Door het achterlaten van naam en emailadres tijdens Volkel in de Wolken Hamilton Airshow maken bezoekers kans om met flink wat adrenaline de nodige dosis G-krachten te gaan ervaren. De vlucht wordt gehouden op 22 juni op een vliegveld in België. Een vlucht met Nicolas Ivanoff, ‘de snelle Corsicaan’. Piloot Nicolas Ivanoff daagt uit om deel te nemen aan de Hamilton-actie bij Volkel in de Wolken Hamilton Airshow.
Stichting Volkel in de Wolken nodigt dan ook iedereen uit om zondag 26 mei naar Volkel in de Wolken Hamilton Airshow te komen deel te nemen aan de actie en te genieten van de geprogrammeerde show alsmede vele andere activiteiten in Volkel. Entree 6 euro, kinderen tot 12 jaar gratis toegang. www.hamiltonwatch.com www.volkelindewolken.nl

[image=245574]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant