Afbeelding

UDI’19 huldigt vrijwilligers

Sport 27 keer gelezen
UDEN – Tijdens de vrijwilligers/medewerkersavond bij UDI’19 heeft vrijdag het bestuur als blijk van waardering voor het vele werk en inzet voor de vereniging twee personen gehuldigd. Jos van Duijnhoven en Piet Jurjus zijn ‘twee kanjers die beiden op geheel eigen wijze invulling hebben gegeven aan hun vrijwilligerswerk’, aldus bestuurslid Willy Verwegen.

[image=245577]

Jos van Duijnhoven kreeg de zilveren KNVB-speld van Jos Heutink, vice voorzitter KNVB Zuid II. Hij wees op zijn betrokkenheid en betrouwbaarheid al meer dan 40 jaar als onder andere contributie-administrateur bij UDI’19. Een bijkomstigheid van zijn werkzaamheden bij UDI’19 is dat Jos van ieder lid naam, adres en geboortedatum uit zijn hoofd weet. 'Waarschijnlijk weet hij zelfs nog de bankrekeningnummers van al die UDI-leden, die in de afgelopen veertig jaar lid zijn geweest van onze vereniging; maar dat wilde hij niet bevestigen.'

Lid van verdienste
Bestuurslid Sjef Groenemans huldigde Piet Jurjus als Lid van Verdienste. Hij is sinds 1990 lid en al vele jaren ’n actief medewerker is. Begonnen als leider bij de F-jes en toen jaren actief medewerker bij de E- en F-kampen. Inmiddels al meer dan 20 jaar verzorgt hij al het interne drukwerk. Begonnen met het wekelijks drukken van het UDI-blaadje in ’n oplage van 1200 stuks. Heden staat het UDI-nieuws op de UDI-pagina in het Udens Weekblad. Hij drukt periodiek het clubblad De Voorzet, waar hij op dat moment ’n hele week druk mee doende is. Al meer dan 10 jaar is hij vaste medewerker bij de KNVB voetbaldagen. De partners van de twee gehuldigden kregen bloemen.

[image=245578]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant