Praatje over duurzaam ondernemen en avond humoristisch afsluiten bij UDI’19

  •   keer gelezen
Op dinsdag 11 juni aanstaande is het weer zover; de jaarlijkse ondernemersavond van UDI'19 / Beter Bed. De Business Club van UDI'19 wil graag samen met het Algemeen Bestuur haar sponsoren, ondersteuners, maar ook ondernemend Uden en omgeving én haar eigen leden van harte uitnodigen voor deze avond, aanvang 20.00 uur in de kantine van UDI’19.`

Na eerdere geslaagde ondernemersavonden zal dit jaar Peter Swinkels Acte de Présence geven. Peter Swinkels is vooral bekend als (voormalig) bestuursvoorzitter van de Brabantse brouwerij Bavaria. Op dit moment is hij president-commissaris van de voetbalclub PSV. De heer Swinkels is sinds 2007 president-commissaris van Eindhoven Airport. Tevens is hij bestuurslid van de werkgeversorganisatie VNO-NCW en voorzitter van de werkgeversorganisatie Brabant Zeeuwse Werkgevers (BZW).

[image=245778]
In die laatste hoedanigheid zal Peter Swinkels u op de UDI-ondernemersavond een inzicht geven in het thema duurzaam en concurrerend ondernemen. Tijdens zijn verhaal zal hij u meenemen in zijn gedachten hierover.

Tonprater Berry Knapen uit Heeze sluit de avond humoristisch af. Berry Knapen is dit jaar voor de 6e keer uitgeroepen tot Brabant kampioen tonpraten en krijgt gegarandeerd de lachers op de hand. Ongetwijfeld zal hij deze avond zijn buut enigszins aanpassen naar aanleiding van de inhuldiging van Koning Willem Alexander.
[image=245779]
Een mooie gelegenheid de laatste stand van zaken omtrent onze economie te horen, ondernemend, zakelijk en politiek Uden te ontmoeten en kennis te nemen van de gastvrijheid van voetbalvereniging UDI’19/Beter Bed.

Alle geïnteresseerden zijn welkom, neem gerust anderen mee maar wel het verzoek dit even aan te geven. Dan kunnen wij op uw komst rekenen in verband met de voorbereidingen. U kunt uw kosteloze deelname door middel van een mailbericht naar algemeen@udi19.nl bevestigen met daarin de namen en telefoonnummers van de aangemelde personen. Wij willen u vriendelijk verzoeken om te reageren vóór 4 juni aanstaande. Zie de www.udi19.nl

Tot dinsdag de 11E !
Meer berichten