Afbeelding

Van limboladies naar powergirls

Algemeen 24 keer gelezen
SON EN BREUGEL – Op de klanken van de Braziliaanse percussiegroep Banda Nobra proberen de deelnemende dames en belangstellenden van de Ladies Open Rally zich warm te houden voordat de eerste cabrio vertrekt voor een rondje van ongeveer honderd kilometer door het Brabantse land.

[image=245815]

In totaal staan er tijdens de vierde editie van de Ladies Open Rally 132 cabrio’s aan de start. Van The Limboladies tot aan de Power Girls en van de Bont Girls tot aan de Sonaanbidsters alle deelnemende dames hebben weer hun best gedaan om hun cabrio en zichzelf zo mooi mogelijk te versieren. Op het Raadhuisplein in Son zijn er dan ook vele belangstellenden afgekomen op de start van de Ladies Open Rally. Rond de klok van elven staan de eerste cabrio’s dan ook al klaar om te vertrekken, maar voordat het daadwerkelijke startschot wordt gegeven, worden alle cabrio’s door de twee aanwezige pausen (jury) ingezegend.

Opbrengst
De Ladies Open Rally is naast een gezellig evenement ook een Rally met als doel geld in te zamelen voor vereniging MaiSon. Een vereniging die zich inzet voor kinderen en (jong)volwassenen met een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking wonende in de gemeente Son en Breugel. Nadat de dames rond vier uur weer allemaal teruggekeerd waren in Son en Breugel volgde er een diner met verschillende artiesten en live entertainment en werden de prijzen uitgedeeld voor de dames die het leukste gekleed waren en voor de dames die de beste antwoorden hadden gegeven op de vragen, die zij tijdens de Rally moesten beantwoorden. Ook werd de cheque uitgereikt met de opbrengst voor stichting MaiSon. Met een prachtig bedrag van 11.500 euro kon de al geslaagde dag niet meer stuk. Tijdens de feestavond werd er nog gezellig nagepraat over de Rally en werd er ook al vooruitgekeken naar de volgende editie van de Ladies Open Rally.

Meer foto's van de Ladies Open Rally: http://http://son-en-breugel.kliknieuws.nl/foto
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant