Afbeelding

FC Uden en Senioren Orkenst Uden slaan handen ineen

Algemeen 21 keer gelezen
Met het zetten van de handtekeningen is er een nieuwe samenwerking geboren tussen FC Uden en het Seniorenorkest Uden. Zowel de voorzitter van FC Uden, Hans van Collenburg, als de voorzitter van het Seniorenorkest Uden, Harry Reins, zijn erg te spreken over de nieuwe samenwerking, waarbij het Seniorenorkest gebruik zal gaan maken van ons complex.

[image=245840]

Het Seniorenorkest Uden bestaat sinds 2001 en telt een 25 tal muzikanten, afkomstig uit Uden, Zeeland, Nistelrode en Boekel. Zij spelen herkenbare muziek en worden veel gevraagd voor optredens op evenementen, markten en zorginstellingen. Hun repertoire is een goede mix van Duitse schlagers, Tsjechische polka’s, Hollandse hits en swingende evergreens, kortom mooie nostalgische muziek om met plezier naar te luisteren. Ook verzorgen zij optredens rondom kerst en carnaval. Voor meer informatie: www.123website.nl/Senioren-Orkest-Uden.

Dat de samenwerking vanaf het begin goed is te noemen blijkt uit het feit dat het Seniorenorkest Uden tijdens de Seizoensafsluitingsavond van FC Uden (8 juni) met als thema ‘Duitse avond’ deze avond opluistert met onvervalste Egerländermuziek.

FC Uden staat ervoor open om nog meer verenigingen en/of stichtingen gebruik te laten maken van ons multifunctioneel complex. Multifunctioneel gebruik zorgt voor een optimale benutting van de sport- en accommodatiefaciliteiten, plus samenwerking van diverse partijen zorgt voor een ‘kruisbestuiving’ van elkaars activiteiten.

FC Uden beschikt over vergaderruimten, een grote kantine die in twee delen is op te splitsen, een multifunctionele ruimte, sportvelden die overdag ‘vrij zijn’ en een groot aantal kleedlokalen. Mogelijkheden te over om ‘samen te gaan’ voor nog meer samenwerking en optimale benutting van het sportcomplex. FC Uden denkt graag met u mee!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen stuur een e-mail naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant