Afbeelding

10 jaar HIP jewels & watches

Zakelijk 49 keer gelezen
UDEN - Tien jaar geleden begonnen Daniëlle en Wilfred samen hun eerste HIP winkel in Amersfoort. Kort daarna kregen zij de kans om een shop-in-shop in de Houtbrox in Uden te beginnen.

[image=246007]

Ook in het zuiden van het land sloeg het concept aan en onlangs openden zij een derde winkel in winkelcentrum Corridor in Veenendaal. De klant staat centraal en daarom wil HIP het 10-jarig bestaan graag samen met hun trouwe klanten vieren. Tijdens de HIP 10-daagse van donderdag 30 mei tot en met zondag 9 juni krijgt iedere klant 20 procent korting op de aankoop op de huidige collectie. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.
HIP mag zichzelf niet voor niets een trendjuwelier noemen. Door regelmatig nieuwe merken te introduceren en in te spelen op de huidige trends blijft het assortiment in de winkel vernieuwend. Mede door de gezellige sfeer in de winkel voelt iedere klant zich welkom, en dat is wat HIP wil bereiken. Op zoek naar een mooi verjaardags- of slagingscadeau? Kom naar een van de winkels en vier samen met HIP dit jubileum.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant