Landmarks Woonboulevard in ontwikkeling

  •   keer gelezen
UDEN - Om de Udense woonboulevard te profileren en te promoten worden momenteel drie opvallende objecten gerealiseerd.

[image=246023]

Woonboulevard Uden heeft besloten om op 3 rotondes aan de Industrielaan unieke landmarks te plaatsen. Hierbij is gekozen voor de 3 beeldmerken uit het logo van de woonboulevard, te weten een fauteuil, een bloempot en een tafellamp. Deze metershoge objecten zijn niet alleen ware eyecatchers, maar symboliseren ook het uitgebreide productaanbod van de winkels op de woonboulevard. De landmarks zijn ontworpen door architectonisch vormgever René Klarenaar van Arto Kima . Voor de realisatie van de objecten is De La Roy EPS-design uit Gemert ingeschakeld. Dit bedrijf is specialist op het gebied van maatwerkobjecten van kunststof. Eerder maakten zij objecten voor IKEA, Audi, Samsung, Nike, ABN AMRO en Coca-Cola. De fauteuil is inmiddels in een vergevorderd stadium. De landmarks worden voorzien van een stevige coating en vervolgens in 1 van de 3 opvallende huisstijlkleuren gespoten.

Rotonde
Op de rotonde bij Swiss Sense wordt de paarse tafellamp geplaatst, bij Beter Bed de gele
fauteuil en bij Living for All komt de blauwe bloempot te staan. Begin juni verwijdert de gemeente een deel van de beplanting op de rotondes om plaats te maken voor de landmarks. De objecten worden vervolgens op woensdag 12 juni geplaatst, waarna op vrijdag 14 juni een feestelijke opening plaatsvindt. Voor deze bijeenkomst zijn alle winkeliers en andere betrokkenen uitgenodigd. Wethouder Thijs Vonk zal dan een van de landmarks onthullen. Woonboulevard Uden organiseert voor die vrijdag en het aansluitende weekend een speciale actie met interessante aanbiedingen in de aangesloten winkels. Hierover verschijnt meer informatie in een krantenadvertentie op vrijdag 14 juni.

Meer weten over Woonboulevard Uden? Neem dan een kijkje op www.udenwoonboulevard.nl. Hier vindt men onder meer een overzicht van de aangesloten winkels (gesorteerd op categorie), de koopzondagen en nieuwsberichten.

[image=246026][image=246024][image=246025]
Meer berichten