Afbeelding

Alle finalisten 'Wildeman Zoekt Voice' bekend

Muziek 87 keer gelezen
EINDHOVEN – Sani van Mulle, rapper JMD en Sophie Jochems hebben zondagavond de finale van de talentenjacht ‘Wildeman Zoekt The Voice’ bereikt. Het drietal kwam in de tweede halve finale als beste naar voren.

[image=246454]

Sani van Mulle zong ‘Never fall in love’ en ‘Fall in love’ van Rene Froger, Rapper JMD bracht twee eigen nummers ‘Kleine jongen’ en ‘Je kan niet rollen’ en Sophie Jochems zong ‘Work it out’ van Beyonce en ‘If I aint’t got you’ van Alicia Keys. Naast dit drietal werd ook een aantal wildcards uitgedeeld om het aantal finalisten te completeren.

Finalisten
Dit zijn de veertien finalisten, die op 16 juni a.s. gaan bepalen wie de opvolger wordt van Ger Savelkoul, de winnaar van ‘Wildeman Zoekt The Voice 2012’: Celine van Bussel (Helmond), Thomas van Nisselroy (Eindhoven), Steffi Ras (Eindhoven), Lisa Rooijakkers (Eindhoven), Maarten Verhees (Helmond), Kerla van der Vleuten (Veldhoven), Collin Daenen (Bree), Jahmal Derveld (Eindhoven), Monique Schellekens (Eindhoven), Pleun Bierbooms (Lieshout), Sophie Jochems (Rucphen), Sophiue Slijkhuis (Valkenswaard), Maaike Janssen (Eindhoven) en Sani van Mulle (Someren).

Buiten
Op zondag 16 juni is de grote finale. Die wordt niet IN, maar BUITEN de Wildeman op de Markt gehouden. Op een groot podium zullen veertien finalisten strijden om de hoogste eer van de talentenjacht ‘Wildeman Zoekt The Voice 2013’. Er is dus plaats voor veel publiek; de organisatie hoopt op mooi weer om er een fraai Eindhovens spektakel van te maken. De finale begint zondag 16 juni om 14u00 en is gratis toegankelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant