Afbeelding

Opening feestperiode Jan Bluyssen en de Brinck

Onderwijs 74 keer gelezen
UDEN – Ruim 400 kinderen verzamelden zich eind vorige week op de heuvel in het parkje bij Den Dries in de wijk Zoggel. De kinderen van de basisscholen Jan Bluyssen en de Brinck kwamen vol spanning kijken wat daar ging gebeuren. De twee scholen bestaan dit jaar 25 jaar.

[image=246484]

Eerst kwamen de peuters van peuterspeelzaal de Vlinder van centrum voor opvoeding en educatie Het Speelplein naar voren om de beide directeuren te feliciteren. Zij hadden een mooi cadeau gemaakt. Daarna klonk een spontaan lang zullen ze leven. Vervolgens begon de speech van de twee directeuren. De kinderen van groep 8 van beide scholen vonden dit erg lang duren en zij begonnen spontaan een dans op te voeren. Die is hen aangeleerd door juffrouw Inke van de Brinck. Alle andere kinderen die op de heuvel zaten toe te kijken, deden spontaan mee met een flashmob.
Als afsluiting werd er door alle kinderen onder leiding van meneer Ischa van de Jan Bluyssen een zelf geschreven feestlied gezongen. Dit bracht een grote polonaise op gang, waar beide scholen zorgden voor een feestelijke stemming. Deze feestelijke opening was het startsein van een aantal activiteiten op de scholen komende weken, onder andere met workshops van stichting C. Dit resulteert in een tentoonstelling.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant