Afbeelding

Sfeervolle ministreekmarkt Brabantse Hoeve

Algemeen 62 keer gelezen
VOLKEL - Topdrukte, lekker eten en drinken, en een heerlijke sfeer: dat waren de belangrijkste ingrediënten van de ministreekmarkt bij de Brabantse Hoeve afgelopen zondag. Vele honderden belangstellenden genoten met volle teugen van de leuke kraampjes, ambachtelijke streekproducten, warme chocomel, glühwein en natuurlijk van de gezelligheid. De Brabantse Hoeve en de deelnemende bedrijven kijken terug op een geweldige dag.

[image=266162]

Dankzij een prachtige winterse aankleding, knisperende vuurtjes, fraai verzorgde kraampjes en de gezellige muziek van accordeonist Wim Smits, zat de sfeer er zondag direct goed in. Kwam het in de ochtend nog rustig op gang; in de middag werd de Brabantse Hoeve overspoeld met gasten. Zij lieten zich de vele winterse versnaperingen goed smaken: van warme chocomel en glühwein tot vers bereide erwtensoep, Brabants worstenbrood, een stoofpotje en ambachtelijke kazen en zuivelproducten. Ondertussen kregen bezoekers de kans om de Boerderijtuin te verkennen en de hotelkamers te bekijken. De Brabantse Hoeve was volledig opengesteld voor gasten.

Lokale producten
De ministreekmarkt was dit jaar gevarieerder en uitgebreider dan ooit. Tal van lokale bedrijven waren vertegenwoordigd. Zo waren er kraampjes van de Petrus Hoeve, Bakkerij Merks, Groen? Doen!, WandelMee.nu, Speciaalbierbrouwerij Oijen, De Kreitsberg, Ines van Lieshout, ’t Ateliertje, De Groot Hoveniers, Catering Van den Broek, De Bosrand, Cleefshoeve en ’t Staertje. Voornamelijk bedrijven die in een bepaalde vorm betrokken zijn bij de Maashorst.

De Brabantse Hoeve is gevestigd aan de Zeelandsedijk in Volkel. Voor meer informatie: www.brabantsehoeve.nl.

[image=266161][image=266156][image=266158][image=266157][image=266159][image=266160]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant