Afbeelding

Geslaagde kerstkookworkshop MeeDoen

Algemeen 53 keer gelezen
SON EN BREUGEL – De tweede activiteit van Stichting MeeDoen stond half december op het programma. Bij Restaurant de Komeet (SWZ/locatie Zonhove) werd een kerskookworkshop gehouden.

[image=265987]

De kinderen en tieners kwamen rond 16.00 uur binnen. Sommigen vonden het erg spannend. Dat was het natuurlijk ook, allemaal nieuwe gezichten, maar het onderlinge contact was snel gelegd toen iedereen in groepjes was ingedeeld. Op het menu stond een Kerst hightea. Elk groepje maakte twee verschillende gerechtjes. “Er werd hard gewerkt en heel goed samengewerkt. Complimenten voor de kinderen”, aldus de Stichting.

Proeven
Na een uurtje bakken werden alle tafels mooi in kerstsfeer gedekt met mooie kerstplacemats, bestek, borden en servetten. In de keuken werden alle zelfgemaakte gerechten verdeeld over diverse schalen, zodat iedereen kon proeven wat anderen hadden gemaakt. Om 17.45 uur kwamen de ouders de kinderen weer ophalen. “”Vol enthousiasme vertelden ze wat ze hadden gekookt. De papa’s en de mama’s mochten ook nog proeven van de zelfgemaakte gerechten. Kortom; een zeer geslaagde kookworkshop. Binnenkort gaan we er zeker weer een plannen. Houd je mail in de gaten en kijk regelmatig op www.senbactief.nl.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant