Afbeelding

Nieuwe Olympische sport, rugby dames Sevens, bij "Octopus" in Uden.

Algemeen 90 keer gelezen
Rugby dames Sevens wordt in 2016 in Rio de Janeiro geïntroduceerd als een nieuwe Olympische sport.
De Nederlandse Sevens dames maken een zeer grote kans om daar deel te nemen, en misschien wel in de prijzen te vallen.
NOC/NSF en de Nederlandse Rugby Bond, hebben samen de kennis, faciliteiten en de financiële mogelijkheden om deze nieuwe sport te promoten.
Sinds dit in 2011 bekend werd, heeft de dames Sevens Rugby een enorm groeispurt doorstaan.
Dit heeft geleid tot een competitie en trainingen door heel Nederland, waaruit meisjes geselecteerd kunnen worden voor TOPtrainingen bij de Nederlandse Rugby Bond, 3 meisjes van "Octopus" zijn al geselecteerd, voor TOPtrainingen bij de NRB, 2 daarvan hebben al een interland tegen Duitsland gespeeld.
a.s. zaterdag 4 januari stelt rugbyclub "Octopus " in Uden zijn accommodatie beschikbaar voor een Sevens meisjes training van de meisjes bondscoach Sascha Werlich. Zo'n 50 meiden uit Nederland komen naar Uden toe om aan deze training deel te nemen.
Maar let op!!! Ben jij een meisje geboren tussen 2001 en 1995, en wil jij ook kennis maken met een nieuwe Olympische sport, kans maken om geselecteerd te worden voor TOP trainingen, en misschien wel een kans krijgen voor een ticket naar RIO.
Kom zaterdag 4 januari om 09:45 naar "Octopus" aan de Aalstweg in Uden , en doe mee, het maakt niet uit wie of wat je bent, groot of klein, sterk of snel het enige wat je nodig hebt is sportiviteit en wat lef.
Voor meer informatie mail naar info@octopusrugby.nl of bel naar 06-52072642
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant