Afbeelding

Organisatoren Uden on Ice zijn ‘goeie peren’

Politiek 33 keer gelezen
UDEN - ‘Uden on Ice’ is een topevenement voor de hele regio. Voor jong en oud schaatsplezier en is het in deze weken ook dè gezellige ontmoetingsplek met veel vertier. VVD-Leefbaar Uden heeft de organisatoren Jean Louis van de Veen en Frans Verwijst bedankt voor hun inzet. Zij kregen symbolisch de ‘goeie peren’ uitgereikt.

[image=265777]

Niet alleen de inzet van Jean Louis en Frans werd geprezen, maar ook van al die vrijwilligers en sponsors die dit evenement mogelijk maken. Lijsttrekker VVD-Leefbaar Uden René Peerenboom: “Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen, jong en oud, genieten van Uden on Ice. Deze mensen zorgen er voor dat dit mogelijk is”.
Door het campagneteam van VVD-Leefbaar Uden wordt tijdens het evenement elke dag kaartjes uitgedeeld, met daarop het programma van Uden On Ice. Ook is op dit kaartje het schaatsprogramma van de Olympische Winterspelen opgenomen. “Dat is handig om te bewaren. Wij hopen dat de mensen hiermee alvast in de stemming komen voor het schaatsen en de Udense verkiezingen op 19 maart 2014”. Een ingelijst exemplaar van dit kaartje is ook aan Jean Louis en Frans overhandigd. Van de Veen: “Wij stellen de waardering voor Uden on Ice en de extra reclame voor ons programma zeer op prijs”.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant