Afbeelding

Fijne Kerstmis op Cebu dankzij Marimba

Algemeen 60 keer gelezen
UDEN - Agnes en Eric Toussaint zijn op 24 december meteen boodschappen gaan doen, toen ze hoorden van het succes van de kerstactie 'Taart voor golfplaat' op basisschool Marimba uit Uden voor het eiland Cebu op de Filippijnen. Omdat het meeste geld was opgebracht door kinderen, voor kinderen ging een groot deel van de opbrengst dan ook naar de kinderen op het eiland.

[image=265741]

Verder werden er 150 golfplaten van gekocht om huisjes op te knappen. De Nederlandse neef van Kees Marinusse uit Uden ging samen met familie met Kerstmis op pad om spullen uit te delen. Ze laten weten erg dankbaar te zijn voor de bijdrage uit Uden. Honderden kinderen en ouders ontvingen voedsel, schoolspulletjes, speelgoed en golfplaten. Agnes: "It was indeed a very merry Christmas for them; we could not thank you enough for all the kindness and generosity by sharing your blessings to the needy. Daghang Salamat!"
In het Udens weekblad van komende woensdag een verslag van Eric Toussaint over de distributie van spullen die mogelijk was dankzij de bijdrage uit Uden.

[image=265740]

[image=265742]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant