Afbeelding

Schitterend kerstconcert Karakter

Muziek 6 keer gelezen
UDEN - De bezoekers van het kerstconcert van koor Karakter, kwamen zaterdag na afloop superlatieven te kort om uiting te geven aan hun mening over het optreden. ‘Laten we het houden op schitterend in één woord samengevat’, zei iemand.

[image=265560]

Onder leiding van dirigent Lex Wiersma die een uitgebalanceerd programma had uitgezocht, zong het koor voor de pauze een keur aan originele Christmas Carols. Dit werd afgesloten mat het Halleluja van G.F. Händel waarna een daverend applaus. Na de pauze was er het uitgevoerde kyrië en gloria uit de Missa Criolla van de Argentijnse componist Ramirez . Dat bracht iedereen, niet in de laatste plaats door de gevoelvolle solozang van Roan Raymakers, in vervoering. Ook daarna werd voor onder andere het Walking in the Air, en BecauseI Believe, en andere mooie kerstsongs langdurig geapplaudisseerd.
Met de Gospel Go tell it on the mountain werd meegedaan door het publiek. Met het bekende Jingle bells als toegift, werd deze mooie avond in de Udense Kruisherenkapel afgesloten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant