Afbeelding

Boerenbruidspaar Volkel onthuld

Carnaval 23 keer gelezen
VOLKEL – De Boerenzeskamp werd dit jaar voor de tweede keer gehouden in Zaal Stevens. Er deden 15 teams mee en de zaal was bomvol. Na de zeskamp werd het Boerenbruidspaar onthuld met het opvoeren van de show BZB ‘boeren zingen beter’ met presentator Martien van Tiel als Bart Balletjes. Gerald Riepe en Wilma Verstegen kwamen uiteindelijk het podium op.

[image=265555]

Gerald en Wilma wonen in buurtschap het Zuid, en gaan dit jaar met Carnaval door het leven als: Gerald van Cisca van Hanneke van Sijntje dun Heup en Wilma van Marietje van Dorus Jén Boerre. Ze hebben elkaar leren kennen op de voetbalclub, waar Wilma al 42 jaar lid van is en Gerald al 43 jaar. En samen hebben ze acht jaar bijna dagelijks de kantine van RKSV Volkel beheerd. Gerald heeft twee dochters Femke en Renske en is ondertussen opa geworden van kleinzoon Daan. Wilma heeft twee zoons Ruud en Rick en een dochter Loes. Ze zijn al 25 jaar bij de Pieperselecti en doen al vele jaren mee in de optocht. Gerald werkt bij VDL systems in Uden, en Wilma heeft gewerkt bij de thuiszorg. Ze houden van wandelen. De receptie is op maandag met Carnaval.
Na de onthulling werd de uitslag van de zeskamp bekend gemaakt: 1. Harry en de zakkenkrabbers, 2. De Maotsehei en 3. Volkel West.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant