Afbeelding

Taarten voor golfplaten groot succes

Algemeen 72 keer gelezen
UDEN - Tijdens de kerstviering op basisschool Marimba in Uden werd donderdag 573, 69 euro opgehaald. Dit geld is bij elkaar gebracht door de verkoop van taarten en gaat naar de Filippijnen.

[image=265490]

Ouders konden gezellig een kop koffie drinken met een stuk taart erbij, tegen betaling uiteraard, of een hele taart kopen voor thuis. De taarten zijn gebakken door ouders, kinderen en leerkrachten en geschonken door een aantal bakkerijen. Ook de dozen voor de vrije giften werden rijkelijk gevuld. Eén leerling uit groep 5/6 heeft er zelf haar spaarpot in geleegd. Ondertussen genoten de kinderen van een kerstdiner in de klas en een optreden van harpensemble Harpeggio.
Vrijdag werd de cheque van Marimba aan Kees Marinusse uit Uden overhandigd. Hij zorgt er persoonlijk voor dat al het geld direct terecht komt bij zijn neef Eric Toussaint voor hulp aan de inwoners van het eiland Cebu in de Filippijnen. Dat eiland is zwaar getroffen door het orkaangeweld en het geld wordt besteed aan golfplaten en bouwmaterialen.

[image=265488]

[image=265489]

[image=265491]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant