Afbeelding

Van Rodijnen: 'Ben hier trots op'

Algemeen 57 keer gelezen
BERGHEM – Rini van Rodijnen werd in 2007 Vrijwilliger van het Jaar in de gemeente Oss. De Berghemnaar kan sinds afgelopen dinsdag een nieuwe prijs in zijn prijzenkast zetten. De eigenaar van WIRO Reclame in Berghem werd door de leden van ondernemersvereniging Berghem uitgeroepen tot 'Berghemse ondernemer van het jaar 2013'.

[image=265323]

Van Rodijnen zat net als vele anderen in de zaal in de Berchplaets, maar had geen rekening gehouden met een eventuele titel. "Alle 134 leden mochten een stem uitbrengen en dat ik werd uitgekozen, was voor mij een grote verrassing. Al helemaal omdat ik het verenigingsgebeuren een groot deel van het jaar boven mijn zaak heb gesteld. Daarom had ik al helemaal niet durven dromen van deze waardering." Juist zijn inzet voor Berghem en het verenigingsleven wordt door velen gewaardeerd. Hij denkt dat de 'gunfactor' een belangrijke rol heeft gespeeld bij zijn medeondernemers. "Ik heb heel veel leuke reacties gehad op bijvoorbeeld de theatershow ‘Theatre of Dreams’ in de Berchplaets in september. Er is iets unieks neergezet."

Genieten
De titel 'Berghemse ondernemer van het jaar 2013' levert hem uiteraard ook zakelijk iets op. "Ik ben er erg trots op en ga het zeker gebruiken in mijn pr. Ik dank hierbij mijn collega’s en mijn klanten." Na de bekendmaking stond de telefoon van Van Rodijnen roodgloeiend. "Het is erg druk geweest met allerlei mensen die me hebben gefeliciteerd. Ik geniet er oprecht van."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant