Afbeelding

SkyLine Sport in Kerstsfeer met Marcel Janssen

Algemeen 45 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Met aflevering 35 is dat tevens de laatste aflevering van SkyLine Sport op zaterdag voor 2013. We maken er een gezellige boel van en kijken over onze schouders terug naar het afgelopen sportjaar. Marcel Janssen zal de boel muzikaal opluisteren, waar hij zegt dat de Kerst muzikaal zeker zijn aandacht heeft.

[image=57473]

Een beperkt programma, maar toch voldoende om eens terug te blikken. Op bezoek komt Thomas Stukstette, kenner van het Limburgse voetbal en redacteur bij De Wandelgangen. Verder besteden we aandacht aan de wedstrijd Avanti’31 tegen Festilent en bellen we met Roy van Lokven hierover. Hoe vieren voetballers Kerst? En natuurlijk even aandacht voor Kevin van Veen van JVC die met een geweldig doelpunt mede verantwoordelijk was voor de uitschakeling van MVV in de nationale bekercompetitie. Ook aan bod komt Erp, dat naar Wilhelmina’08 gaat, de afgetekende koploper uit de tweede klasse-H. Kortom, te mooi om te missen.

SkyLine op uw autoradio is te beluisteren op 106.00 MHz mits u in Uden rijdt of omgeving. In Veghel is dat 107.100 MHz. Verder op de kabel en natuurlijk de streamer op het wereldomvattende internet. Zondag is er opnieuw sport van 14.00 tot 18.00 uur met alle wedstrijden van die dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant