Afbeelding

Bijdrage Sinterklaashuis voor Trap-in

Algemeen 22 keer gelezen
UDEN - Dorry Arts van Stichting C heeft woensdagavond aan penningmeester Ben Zegers en bestuurslid Jeanne van der Zanden van de Trap-in de opbrengst van het Sinterklaashuis aangeboden. “Een prachtig gebaar dat aangeeft dat in Uden bij alle Sinterklaasgedachten ook nog aandacht is voor ontwikkelingsprojecten”, zegt voorzitter Adriaan Sanders.

[image=265437]

Dorry is de de vierde ambassadeur en het wachten op haar bijdrage duurde wat langer. Zij had immers gekozen voor de opbrengst van het Sinterklaashuis.. Een bedrag van 600 euro werd aangeboden aan de Trap-in.
In het begin van 2013 kondigde de Trap-in aan ambassadeurs aan te stellen. De bedoeling is dat een ambassadeur in zijn eigen omgeving een behoorlijke bijdrage verzamelt voor de Trap-in. Een viertal personen werd gevonden om het experiment in het eerste jaar gestalte gegeven.
Maarten Prinsen van Markant stelde een euro per bezoeker van een bepaalde avond beschikbaar. Jan van den Elsen van de aardbeien gaf de inhoud van het bezoekerspotje van een periode en Gerrie Derks van BillyBird park Hemelrijk liet de opbrengst van twee attracties bij de viering van het twintigjarig bestaan ten goede komen aan de Trap-in. Al maanden geleden werden de opbrengsten van deze drie projecten overgemaakt.

Aanmelden
De Trap-in is zeer tevreden over het experiment met de ambassadeurs en hoopt het aantal in het volgend jaar te kunnen uitbreiden. Vrijwilligers zijn van harte welkom. Begin januari verschijnt in het Udens Weekblad weer een oproep om projecten voor de besteding van de gelden van Trap-in 2014 in te dienen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant