Afbeelding

Majorettes Eerde stoppen

Sport 47 keer gelezen
EERDE – De Majoretten van De Echo der Bergen heeft het besluit moeten nemen om te stoppen. De vereniging had te weinig leden.

[image=265423]

De Eerde majorettes gingen afgelopen zaterdag voor de laatste keer naar Waalwijk om deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen 2013. Dit onder het mom ‘nog één keer knallen’. De majorettes kwamen thuis met drie zilveren en twee gouden medailles.
Het B-team met Yentle, Kim en Noa behallde 66,3 punten en daarmee een zilveren medaille, Yvanka v.d. Biggelaar behaalde met haar solo optreden 70,1 punten en de zilveren plak en de derde zilvere medaille werd door het duo Judie en Tessa behaald. Het A-team met Roos, Imke, Roselin, Joanita, Frederique, Yvanka en Eveline behaalde met 73,3 punten en goude medaille en kunnen zich Nederlands kampioen noemen. Ook Imke Gordijn behaalde de titel van Nederlands kampioen en een goude plak met haar solo van 74,85 punten.
De vereniging sluit met deze behaalde podiumplaatsen met trots een periode van acht jaar af. “We hebben veel geleerd en hebben mogen proeven aan de majorette-wereld en dat was leuk en genieten.” Een aantal leden sluit aan bij de Majorettes St. Cecilia in Zijtaart en voor de rest houdt definitief op.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant