Afbeelding

'Winterhuis voor alle Ossenaren'

Algemeen 11 keer gelezen
OSS – Een huis met een mooi gevarieerd programma met een grote aantrekkingskracht op alle Ossenaren, dat moet het Winterhuis volgens Gert Jordaans van Heuvel Horeca worden. "We hebben al erg veel enthousiaste reacties gehad."

[image=265329]

“Je merkt in de stad dat mensen erg blij zijn dat er toch iets gerealiseerd is voor tijdens de feestdagen”, aldus Jordaans. “Via Facebook bijvoorbeeld. Het programma wordt veel gedeeld en mensen zijn enthousiast. Dat doet ons natuurlijk erg goed.” Samen met een aantal horecaondernemers op de Heuvel (Heuvel Horeca, red.), centrumondernemers en het Centrummanagement Oss is er volgens Jordaans een mooi Winterhuis met een gevarieerd programma neergezet. “We hebben het zo breed mogelijk aangepakt. Want het Winterhuis is er voor alle Ossenaren, jong en oud. We hopen op veel sfeer en gezelligheid.” Volgens Jordaans is er met het programma rekening gehouden dat ook de jongste Ossenaren aanwezig kunnen zijn. “Overdag is er een programma voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen. En als de kinderen ‘s avonds allemaal op bed liggen, kunnen de ouders mooi naar het Winterhuis om de dag af te sluiten.”

[image=265330]

Spannend
Hij moet toegeven dat het ook wel een beetje spannend is, het organiseren van het Winterhuis. De afgelopen jaren hadden de centrumbezoekers de mogelijkheid om ook nog te schaatsen bijvoorbeeld. Dat fungeerde als een publiekstrekker. Druk om het huis te laten slagen, voelt hij echter niet. “Alles wat je nieuw doet is altijd heel spannend, dat is zo. We hebben ook niet in de hand hoeveel mensen er uiteindelijk komen, maar natuurlijk hopen we op zoveel mogelijk. Het enige wat we kunnen doen is het zo toegankelijk mogelijk te maken voor de Ossenaren en ik denk dat het ons is gelukt. Slechts bij één evenement vragen we een kleine bijdrage, bij de rest kunnen mensen vrij naar binnen wandelen en sfeer proeven.” Jordaans kijkt erg uit naar het Winterhuis en er is dan niet een evenement waar hij specifiek zijn zinnen op heeft gezet. “Er is elke dag wel iets leuks te beleven. Een koffiekampioenschap, darttoernooi, modeshow, TOP 2000-avond en een bierdag. Echt heel erg gevarieerd, maar wel leuk om naartoe te gaan. En voor elke Ossenaar is er dus wel iets te doen. Onze verwachting is dat iedereen zich thuis zal voelen in de huiskamer van het centrum van Oss.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant