Afbeelding

Afscheid Gerrit Meijer van Platform

Algemeen 130 keer gelezen
UDEN – Bestuurslid Gerrit Meijer nam maandagochtend in de maandelijkse vergadering afscheid van het Platform voor mensen met een handicap. Ruim 20 jaar zette hij zich in voor mensen met een beperking in de gemeente Uden en was hij de afgevaardigde van het Udense Platform in het Regionaal Overleg Orgaan van Oost-Brabant.

[image=265217]

In zijn terugblik memoreerde Gerrit Meijer, dat de toegankelijkheid van Uden voor mensen met een beperking de laatste 20 jaar wel is verbeterd. Dit is enerzijds te danken aan de goede contacten met de gemeente Uden en anderzijds aan de inspanningen van de bestuursleden van het platform, die er steeds op toezien dat de belangen van de mensen met een beperking niet in het nauw komen bij nieuwbouw en/of veranderingen. Het is een zaak die continue bewaakt moet worden en waaraan altijd gewerkt dient te worden. “Het is jammer dat na een politieke wisseling steeds weer de belangen voor mensen met een beperking onder de aandacht van de nieuwe politici dient te worden gebracht. Het is een mentaliteitsverandering die niet vanzelf komt, maar waaraan we moeten blijven werken. Als dank voor zijn inzet overhandigde Ans Schoppema hem een cadeaubon. Het bestuur is blij dat de taken van Gerrit worden overgenomen door Jeanny Rutten.

Voorzitterschap
Het Platform is op zoek naar kandidaten om het voorzitterschap van Henk Harmsen over te nemen. Hij heeft te kennen gegeven dat hij gezien zijn leeftijd en zijn beperking, deze taak wil neerleggen. Geïnteresseerd, of behoefte aan een oriënterend gesprek stuur een e-mail aan Voor meer informatie www.platformgehandicapten-uden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant