Afbeelding

Waylon en Van Velzen naar Halfvastenfeesten

Muziek 52 keer gelezen
ZEELAND - Waylon is één van de grote namen op de Halfvastenfeesten die op 28, 29 en 30 maart 2014 plaats vinden in Zeeland. Het evenement wordt wederom grootser dan voorheen en telt liefst 5 verschillende areas, 7 podia en rond de 100 acts. De eerste artiesten die op het eerste festival van het nieuwe seizoen hun kunsten zullen vertonen, zijn net bekend gemaakt.

[image=265098]

Met maar liefst vijf verschillende areas, komt iedere muziekliefhebber aan zijn of haar trekken. Ook dit jaar hebben de meest populaire muziekstijlen, allen een eigen podium. Van Maskerade (dance) via Masterzz of Hardstyle (spreekt voor zich) en het Heineken Mainstage en meer; zo veel podia, zo veel mogelijkheden, keuzestress! Verder zijn er vergevorderde plannen een geheel nieuwe area te introduceren op de Halfvastenfeesten.

De eerste namen die nu bekend zijn gemaakt, zijn; Nielson, Waylon, Adaro, de Kraaien, Vengaboys, Mental Theo, Django Wagner, Van Velzen, Partyraiser en Zatox. En het wordt nog veel meer, beter en mooier. De komende weken wordt de rest van de programmering bekend gemaakt.
De organisatie van het eerste festival van het jaar, pakt daarnaast weer uit met allerlei ontspannende, gekke, actieve en ludieke activiteiten.

Early Bird

De Early Bird verkoop loopt nog de gehele maand december. Combitickets zijn nog verkrijgbaar voor € 32,50. Sinds de start van de Early Bird in november, zijn de kaarten de deur uit gevlogen. De reguliere voorverkoop start per 1 januari. Nadere informatie is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl, www.facebook.com/halfvastenfeesten of www.youtube.com/user/halfvastenfeesten

[image=265097]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant