Afbeelding

Bezorgers wensen u fijne feestdagen

Algemeen 15 keer gelezen
UDEN - De bezorgers van het Udens Weekblad, Stadskrant Veghel, Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De MaasDriehoek, weekblad De Brug, weekblad Midden Brabant en weekblad Regio ’s Hertogenbosch bellen in deze periode aan om persoonlijk de krant te bezorgen en u als lezer fijne feestdagen toe te wensen.

[image=265095]

Daarbij overhandigen ze het hierbij afgedrukte kaartje. Vanwege de twee verschijningsmomenten van de krant kan het zijn dat er twee keer een verschillende bezorger bij u aanbelt. Wij vragen daarvoor uw begrip.
Op het kaartje staat ook de jaarlijkse actie van de weekbladen en Kliknieuws waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Trouwe lezers maken kans op een Samsung Led TV, beschikbaar gesteld door Ben van Dijk, een iPad mini aangeboden door VTU Telecom en een Cortina U4 Transportfiets aangeboden door John Vermeulen fietsplezier.
Om mee te doen dient men de button ‘actie’ in het linkermenu van Kliknieuws aan te klikken. Daarna hoeft men alleen maar een naam, adres en e-mailgegevens in te vullen. De winnaar wordt later bekend gemaakt via Kliknieuws en de weekbladen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht in de eerste week van januari.

[image=265094]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant