Afbeelding

Ambitieuze Jan Marijnissen verder bij VCA

Voetbal 158 keer gelezen
SINT AGATHA – Zaterdagvierdeklasser VCA en hoofdtrainer Jan Marijnissen gaan ook na de zomer met elkaar verder. De club uit Sint Agatha verlengt het contract van de Udenaar met één seizoen, met een optie voor nog één seizoen. “We zijn erg tevreden over de stappen die onze jonge ploeg onder Marijnissen maakt en zijn uitgesproken ambities voor de toekomst”, aldus vice-voorzitter Martijn Bardoel van VCA.

[image=265073]

VCA bivakkeert weliswaar in de onderste regionen van de vierde klasse A, maar zowel de club als Marijnissen kijkt verder dan de huidige negende positie op de ranglijst. “We hebben een enorm jonge groep”, weet de Udense coach, die in Sint Agatha bezig is aan zijn eerste seizoen. “Maar dat wist ik al toen ik hier begon. Deze spelersgroep zit nog maar op 70 procent van zijn kunnen. Dit seizoen zie ik daarom als een overgangsjaar. Komend seizoen willen we toegroeien naar de top in de vierde klasse en meedoen om een periodetitel en over twee jaar moeten we in staat zijn om mee te doen om het kampioenschap. Een andere reden om hier bij te tekenen is de ambitie van VCA om op termijn een tweede zaterdagelftal te hebben. De faciliteiten in Sint Agatha zijn sowieso super. Bovendien is VCA een ideale club gebleken voor ambitieuze spelers die het niet meer naar hun zin hebben bij hun huidige club of zich beperkt voelen in het aantal speelminuten dat ze krijgen. Spelers op zoek naar een nieuwe uitdaging kunnen zich melden per e-mail: .”

Succesvol
Jan Marijnissen werkte in het verleden bij Handel, Constantia, De Willy’s, FC Uden, Volkel, Venhorst, Estria en Vorstenbossche Boys. Met Handel promoveerde hij van de zesde naar de vierde klasse, met de Wanroijse club werd hij in 2008 kampioen van de vijfde klasse en ook in Escharen wist hij met zijn ploeg promotie af te dwingen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant