Afbeelding

Leden Kiwanisclub serveren kerstdiner

Algemeen 19 keer gelezen
UDEN – De Kiwanisclub serveert maandag voor de elfde keer het jaarlijkse kerstdiner voor mensen met een verstandelijke beperking uit Uden, Veghel en omgeving. Bewoners van stichting Dichterbij (regio Uden-Veghel) en Stichting Philadelphia en hun begeleiders kijken er elk jaar weer naar uit. De clubleden doen er alles aan om hen een onvergetelijke en gezellige avond te bezorgen.

[image=265068]

Al vele jaren is Kiwanis te gast in Brasserie Tante Pietje. Daar wordt voor 125 gasten het kerstdiner bereid. Rob Hoefs geeft weer geheel kosteloos zijn medewerking. Het diner bij Tante Pietje wordt ook nu weer bereid door de leden van de club, die inmiddels al een enorme ervaring hebben opgebouwd in het koken voor zoveel mensen. De kok van Tante Pietje houdt een oogje in het zeil.
Kiwanis Uden - Veghel is een serviceclub die zich inzet voor het realiseren van humanitaire doelen in het bijzonder gericht op het welzijn van kinderen. De leden van de club steken ook nu weer letterlijk hun handen uit de mouwen: inkopen, koken, tafels dekken, garderobe, tafels versieren, de gasten ontvangen, serveren en tenslotte het afwassen. Ook de partners leveren een bijdrage. Al jaren zorgen dezelfde sponsoren ervoor dat allerlei ingrediënten voor de bereiding van het diner gekocht kunnen worden. Nieuwe sponsoren zijn altijd welkom.
Zowel de burgemeester van Uden als die van Veghel hebben weer toegezegd mee te komen dineren. (Foto: Margot van Kleef)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant