Afbeelding

Win kaarten voor Herrie Uit Nazareth

Muziek 18 keer gelezen
UDEN - BZB sluit voor de twaalfde keer de Kerstdagen stijlvol af in De Pul in Uden met eigen Kerstival genaamd Herrie Uit Nazareth.

[image=265061]

Donderdag 26 december, Tweede Kerstdag om 18.00 uur gaan de deuren van Pul open starten de jongens én meiden van Strike 2 uit Oss met covers van onder meer Black Sabbath, AC/DC en Kings Of Leon. Daarna nemen The Pheromones het drumstokje overnemen. Een lekkere strakke no nonsense rockband en hun kneiter van een rockplaat Stronger werd opgepikt door 3FM DJ Gerard Ekdom. BZB bestijgt als derde band de buhne. Afgelopen jaar heeft geheel in het teken gestaan van het 20-jarig jubileum en ook daar wordt tijdens deze dampende show bij stilgestaan.
Afsluiter van het Kerstival is The Dirty Daddies. Deze 7-koppige spektakelband vuurt in hoog tempo een aaneenschakeling van hits af op het publiek. Tussen de shows door vertolken de twee muzikale broers van Poor John het publiek oude klassiekers op zelfgemaakte instrumenten.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop, maar het Kliknieuws mag vijf keer twee kaarten wegggeven aan degene die weet welke verloren zoon volgend jaar terugkeert bij BZB. Mail het antwoord naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant