Afbeelding

Hierhoudenwevan: Udense Adventskalender

Algemeen 34 keer gelezen
UDEN - “We houden van Uden in hartje winter”, vertelt Sjoerd Bouw van het platform hierhoudenwevan.nl. “Van chocomel met slagroom en schaatsen bij Uden on ice. Van onze warme kroegjes en ons sfeervolle centrum. Dat willen we vieren. En hoe kan dat beter dan met élke dag een cadeautje uit Uden? Kras lekker oldschool een vakje open op onze Udense Adventskalender en laat je keer op keer verrassen.”

[image=265010]

Als kind heeft iedereen er wel eentje gehad, een Adventskalender. Elke dag mocht je één luikje openpeuteren, waarachter dan vaak een chocolaatje zat. Daardoor was het keer op keer een beetje feest. Dat is ook de gedachte achter de ‘Laat je raken’-Adventskalender. "Het krassen gaat dan wel via onze Facebook app. Wie meedoet, krijgt élke dag een cadeautje uit Uden. Wat die cadeautjes zijn en wie ze weggeeft blijft geheim tot de dag waarop je een vakje mag openkrassen.”
Toch, het allereerste cadeautje wil Sjoerd wel verklappen. “Maar dat is dan ook meteen de laatste. Maak aanstaande vrijdag 13 december het vakje op de ‘Laat je raken’-Adventskalender open en je krijgt automatisch een coupon toegestuurd. Die coupon is inwisselbaar voor één gratis consumptie tijdens het openingsfeest van Uden on ice, op 13 december.”

Hoe werkt het
“Ga naar www.laatjeraken.nu, like de pagina en klaar is Kees! De coupons, elke dag inwisselbaar voor een ander Udens cadeautje, zijn aan je Facebook account gekoppeld en daarmee ook meteen gepersonaliseerd. En wie élke dag een vakje openkrast op de Adventskalender, maakt óók nog eens kans op een aantal hoofdprijzen. Zoals een nachtje in de bedstee van De Brabantse Hoeve, compleet met een ontbijtje. Of wat dacht je van ‘De Wijnlijn’ voor tien personen bij Brasserie de Conversatie? Een verwennerij met culinaire meesterwerkjes in combinatie met drie wijnsoorten.”

De ‘Laat je raken’-Adventskalender is een initiatief van het platform hierhoudenwevan.nl in samenwerking met Uden on ice en alle deelnemende ondernemers uit (regio) Uden.

[image=265011]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant