Afbeelding

Nieuwe 'Prat Op' verschijnt 17 december

Zakelijk 12 keer gelezen
BOXMEER/UDEN - We naderen ‘de mooiste tijd van het jaar’, en wij zijn trots dat wij u in deze feestmaand de nieuwe editie van 'Prat Op' mogen presenteren. De alweer achttiende editie van 'Prat Op' verschijnt, samen met nieuwsblad De Maas Driehoek, huis-aan-huis in het Land van Cuijk en Noord-Limburg op dinsdag 17 december.

Tijdens de koude winter blijven veel mensen gezellig thuis in de warme omgeving van hun huis. Op zich is dit niet verwonderlijk: het koude weer en de duisternis moedigen niet meteen aan om de deur uit te gaan. Toch is het belangrijk om het buitenleven in de winter niet te vergeten. U zult zien dat onze regio heel veel moois te bieden heeft.
‘Prat Op’ staat voor trots en passie. Met het magazine willen de initiatiefnemers dan ook met passie laten zien hoe trots zij zijn op hun regio.

[image=264956]

Inhoud
Op dinsdag 17 december verschijnt de achttiende editie van 'Prat Op de Noordelijke Maasvallei'. Een editie die u meeneemt door de regio. Dankzij het nieuwe wandelroutenetwerk van knooppunten weten wij alle mooie plekjes in de regio te vinden. We brengen een bezoekje aan Jan Hendriks, gitarist van Doe Maar, en maken kennis met onze nieuwe Miss De Maas Driehoek 2013: Marcella de Bie uit Haps.
Ook presenteren we u de nieuwe kleurrijke stadskaart voor Grave, en bekijken Klooster Elsendael vanuit een ander perspectief: als decor voor The Biggest Loser. FotoArchiefDienst Cuijk neemt ons mee in de geschiedenis van 55 jaar Karnavalsgezelschap De Nölers Kuuk, en tot slot eten we een hapje mee bij de nieuwe brasserie ’t Zusje.

Huis-aan-huis
'Prat Op' wordt samen met weekblad De Maas Driehoek huis-aan-huis verspreid in de regio Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg. Het magazine is tevens verkrijgbaar bij gemeenten en publieke instellingen. De totale oplage bedraagt 60.000 exemplaren. Het magazine is het resultaat van de samenwerking tussen De Winter media groep en het Platform Noordelijke Maasvallei.

Ook uw opmerkingen en suggesties blijven altijd van harte welkom. Wij wensen u veel leesplezier bij deze uitgave van 'Prat Op' en alvast fijne feestdagen!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant