Afbeelding

Prijzen voor Vrienden van De Maashorst

Algemeen 29 keer gelezen
UDEN - Maashorst Betrokken Ondernemers reikten zondag opnieuw prijzen uit aan mensen die ‘Vriend van de Maashorst’ zijn geworden. MBO is een samenwerkingsverband voor ondernemers uit de vrijetijdssector in De Maashorst. Het motto van het platform is dat een gezamenlijke aanpak veel kansrijker is.

[image=264951]

De prijzen die zijn uitgereikt aan de winnaars werden beschikbaar gestel door: Fitland Hotel-De Vrije Teugel in Uden (hotelarrangement), Eetcafé ’t Pumpke (diner)in Nistelrode, De Uitstapjesspecialist (workshop) in Schaijk en Restaurant Het Bomenpark (lunch) in Heesch.
Vrienden van De Maashorst is een initiatief van Stichting Streekfonds De Maashorst in samenwerking met Maashorst Betrokken Ondernemen en FriendsEnterprise. Vrienden kunnen rekenen op een warm onthaal in verblijfsaccommodaties, horecagelegenheden en musea en profiteren van kortingen of extra’s. Een vriend betaalt 20 euro per jaar. Waar mogelijk wordt de natuurkern van het gebied hersteld, verandert grasland in natuurbos of kruidenland. Het gebied wordt een ‘parel in ontwikkeling’ genoemd. Vrienden van De Maashorst dragen daar aan bij. www.streekfondsdemaashorst.nl

[image=264952]

[image=264950]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant