Afbeelding

'Goeie peren' bij VVD-Leefbaar Uden

Algemeen 46 keer gelezen
UDEN - VVD-Leefbaar Uden is maandag officieel gestart met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. In een vol restaurant van Markant werd het programma voor de campagne gepresenteerd aan een grote groep geïnteresseerden. Centraal staan de ‘Goeie peren’, uiteraard een knipoog naar lijsttrekker René Peerenboom.

[image=264947]

Een kleine honderd mensen waren aanwezig op het ‘Markante VVD-Leefbaar Uden Diner’. Organisator Han Gootzen: “Vier jaar geleden was zo’n gezellige avond de start van een hele goede campagne. Dat wilden we deze keer weer doen. Het is fijn te merken dat er nu nog meer mensen zijn bijgekomen. De mensen zijn zich bewust van het belang van de verkiezingen. Uden moet op de huidige koers doorgaan. Met een stem op VVD-Leefbaar Uden is daarop de meeste kans.”

Resultaten
Het verkiezingsprogramma is gereed en wordt binnenkort openbaar gemaakt. “Ook heeft de partij een kandidatenlijst met 50 Goeie Peren”, aldus voorzitter Peter van den Heuvel, “want het is goed om te laten zien dat wij een echte Udense volkspartij zijn”.
Door lijsttrekker René Peerenboom werd in zijn toespraak gewezen op de behaalde resultaten van de afgelopen vier jaar, zoals de bouw van ziekenhuis, hotel Van der Valk, evenementenhal en de V&D en H&M. “Bij ons geldt: successen uit het verleden zijn een garantie voor de toekomst.”
Tonprater Rob Scheepers zorgde voor een flinke portie Politieke Slappe Klets.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant