Afbeelding

Kennismaking medewerkers MuzeRijk

Algemeen 125 keer gelezen
UDEN – Medewerkers van zeven instellingen in Ontmoetingsplein MuzeRijk maakten vrijdag nader kennis met elkaar. De bijna zeventig mensen hadden een boeiende ochtend, waarbij het motto 'Verbinden, verrijken en beleven' in praktijk werd gebracht.

[image=264854]

De zes leidsters van peuterspeelzaal de Rommelpot lieten in vogelvlucht een dag op de peuterspeelzaal de revue passeren, waarna leerkracht Betul Ishakoglu basisschool Bedir presenteerde. Ingrid de Krieger, manager van Kiobra, vertelde over de Udense kinderopvangorganisatie, waarna Germa van Grinsven en Marja Hermkens BrabantZorg introduceerden. Marna van Hoof introduceerde de gespecialiseerde kinderopvangorganisatie Kleur. Basisschool Bitswijk toonde haar promotiefilmpje, waarin de visie en missie van de school is verwerkt. Van Dichterbij was er een presentatie door Yvonne van Dijk en Jolijn van Duijnhoven.
De medewerkers maakten een kunstwerk van puzzelstukken geschilderd op een blauwe basis. Lambert van der Ven besloot de ochtend met een presentatie van de gezamenlijke missie, die voor MuzeRijk tot stand is gekomen. Over vier weken gaat het beginnen in MuzeRijk.

[image=264852]

[image=264853]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant