Afbeelding

SkyLine sport zaterdag met Hans van Es

Algemeen 100 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Oud-zaalvoetballer van Schoenenreus en trainer van Avanti’31 Hans van Es is morgen te gast bij SkyLine sport op zaterdag. Van Es werd met de Schoenenreus kampioen van Nederland. Met hem spreken we in het eerste uur.

[image=241225]

We schenken aandacht aan de wedstrijden van UDI’19 dat zondag EHC ontvangt en Blauw Geel’38 dat de derby speelt in en tegen Schijndel. Volkel herstelt van de knullige nederlaag tegen Hapse Boys. Trainer William van der Steen is er nog goed ziek van. Zondag eist hij herstel tegen MVC uit De Mortel. De topper in Boskant tegen FC Uden. Hangt het ongeslagen record aan een zijden draadje?

[image=245439]

Live verslag
De Landerdse derby Festilent – DAW mag natuurlijk niet ontbreken. Voor de info uit Limburg van de tegenstanders van: Erp, Heeswijk en UDI’19 spreken we met kenner Thomas van Stukstette van De Wandelgangen. Stem af dan blijft u zeker wat regionaal voetbal op de hoogte. Zondag krijgt u van al deze wedstrijden live verslag tussen 14.00 en 18.00 uur mits u ben afgestemd op: 106.00 MHz voor Uden en omgeving. 107.100 voor Veghel en natuurlijk op uw kabel of het wereldomvattende internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant